Miten nopeutan asuntoni myyntiä? – Lue Asuntohelpin ohjeet!

By 19.10.2015 Blogi No Comments

Hyvin hoidetuille ja stailatuille asunnoille löytyy aina kysyntää.

Seuraavilla vinkeillä saat asuntosi kohtaamaan tämän kysynnän ja helpotat myyntiprosessia huomattavasti:

  1. Onko asunnossasi jo vuokralainen? Pidä huolta, että vuokralaisesi on tapahtumista ajan tasalla. Tiedottamalla ajoissa näytöistä ja välittäjien käynneistä varmistat, että vuokralaisesi pitää asuntonsa mielellään siistinä, jolloin huoneistosi näyttää houkuttelevammalta.
  2. Tunne hintataso. Tarkastele yleistä hintatasoa, ja hinnoittele huoneisto sen mukaisesti. Helpoin tapa varmistaa oikea hintataso on palkata välittäjä, jolloin saat ammattilaisen mielipiteen oikeasta hinnasta.
  3. Pidä huoneistosi ulkoasu huoliteltuna. Pienet jäljet tai säröt seinissä eivät välttämättä vaikuta asunnon varsinaiseen kuntoon, mutta ne saattavat karkoittaa uusia ostajia, jotka ovat hyvin varovaisia ensimmäisissä hankinnoissaan. Pieni pintaremontti maksaa itsensä lähes poikkeuksetta takaisin jo myynnin nopeutumisena ja korkeampina ostotarjouksina.
  4. Pidä huoli näkyvyydestä. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Korkeatasoiset kuvat houkuttelevat enemmän potentiaalisia ostajia, joten turvaudu rohkeasti välittämäsi tarjoamiin valokuvauspalveluihin.
  5. Ole tiiviisti yhteydessä välittäjääsi. Pyydä koruttomia mielipiteitä siitä, mikä asunnossasi mättää. On toki aina mukava kuulla kauniita sanoja omistamastaan huoneistosta, mutta myyntitilanteessa on parempi kuulla ammattilaisen oikea mielipide, ja tehdä sen mukaiset toimet.

Seuraamalla näitä Asuntohelpin vinkkejä saat huippustartin asuntosi myyntiin! Helpin tarjoamiin palveluihin voit tutustua tästä.

Pyydä Ilmainen Arvio asunnostasi! Lähetä