myytävät asunnot Turku arkistot - Kiinteistönvälitys Turku - Kiinteistönvälittäjät Turku - Asuntohelppi Lkv, Myytävät asunnot Turku Asuntohelppi

Mistä tunnistan hyvän kiinteistövälittäjän?

By | Blogi | No Comments

Välitystoimistoja on paljon ja kiinteistövälittäjiä vielä enemmän. Kun etsit henkilöä joka pitää huolen siitä että asuntosi saadaan nopeasti myytyä, onkin vaikeutena useimmiten valinnanvaikeus. Seuraavasta listasta löydät vinkkejä, jotka varmasti auttavat sinua tunnistamaan sen oikean välittäjän!

 

1. Hyvä verkosto. Välittäjällä tai välitystoimistolla on laaja verkosto, josta voi löytyä ostaja alta aikayksikön. Tämä on yleisintä niillä välitystoimistolla, joilla on pitkä historia, jonka kautta niillä on liuta vanhoja asiakkaita jotka ovat jatkuvasti yhteydessä ja etsivät uusia kohteita, joihin investoida.

2. Vahvat mielipiteet. Ammattimaisella välittäjällä on omat mielipiteensä huoneistoista, oli kyse sitten hinnasta, kunnosta tai sijainnista. Hyvä välittäjä kertoo sinulle miten asiat ovat, mutta tulee myös sopivissa määrin vastaan vaatimuksissasi. Vältä liian itsepäisiä mutta myös pelkkiä myötäilijöitä!

3. Seuraa aikaansa. Mitä enemmän välittäjä on ajan hermolla, sitä parempi. Erinomainen välittäjä tietää kyllä ajankohtaiset trendit asuntomarkkinoilla, ja osaa käyttää niitä hyväkseen. Hänellä on selvä käsitys siitä, mikä asunnoissa vetoaa ihmisiin ja tekee myös ehdotuksia parannuksista.

4. Aika. Intohimoinen välittäjä tekee aikaa sinulle ja asunnollesi, eikä juuri välitä varsinaisista työajoistaa järjestäessä näyttöjä ja yksityisnäyttöjä löytääkseen parhaan ostajan mahdollisimman nopeasti. Kysele hänen aikataulustaan ja sinun on helppo tehdä johtopäätöksiä siitä onko hän niin joustava kun toivoisit!

5.Monipuolisuus.  Välittäjällä on tarjolla laaja kirjo erilaisia palveluita.  Esimerkiksi Asuntohelppi tarjoaa ammattivalokuvaajan, huippuvälittäjiä, sekä digi -että viraalimarkkinoinnin ammattilaisia,  sekä muita asunnon myymisen ja ostamisen palveluita kuten stailistin ja sijoitusasiantuntijan palvelut.

Kaksio, 62 000€, Karvataskunkatu 30 B, 58,5 m²

Yksiö, Rakuunatie 60 H, 72 000€, 31 m²

Yksiö, Humalistonkatu 15a G, 99 000€, 23 m²

Neliö, 142 000€, Suurpäänkatu 14, Varissuo, Rivitalo, 100 m²

Neliö, 93 000€ Pihkalankatu 1C, Varissuo, 89,0 m²

Yksiö 99 000€, Puistokatu 17 a B, 20100 Turku, 22m²

Myynnissä: Yksiö 52 700€, Pormestarinkatu 2, Turku

Pyydä Ilmainen Arvio asunnostasi! Lähetä